مواد لازم جهت تهیه خورشت بامیه : ران گوساله ۴۰۰ گرم بامیه ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد آبغوره ۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری دارچین ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه خورشت بامیه : ابتدا
پیازها را کمی تفت داده و گوشت را به آن اضافه می کنیم، با زردچوبه دارچین
و فلفل آنها را تفت داده تا جایی که آب گوشت گرفته شود و با ۲ لیوان آب
اجازه می دهیم که به مدت ۱/۵ساعت بپزد.(در صورت تمایل می توانید مقداری سیر
رنده شده نیز به گوشت اضافه کنید) برای اینکه بامیه لیز نشود چوب ته آنها را فقط کمی کوتاه می کنیم و در تابه ای آنها را با
رب کاملاً تفت می دهیم. بعد از اینکه بامیه و رب با هم تفت خورده شدند
آبغوره و نمک و زعفران را اضافه کرده و با ۲ لیوان آب به مدت نیم ساعت می
گذاریم تا کمی پخته شود. بعد
از اینکه گوشتها پخته شد و آب آن کمی کشیده شد بامیه ها را اضافه کرده و
به مدت نیم ساعت می گذاریم پخته شوند و طعم یکدیگر را به خود بگیرند.
