loading...
مجله اینترنتی سان تو فان
omid بازدید : 242 یکشنبه 24 اسفند 1393 نظرات (0)
روش تهیه تارت پنیر فلفلی برای 10 نفر
 
موادلازم:
خمیر پای : 2 ورقه
فلفل سبز : 115 گرم (خرد شده)
پنیر چدار : 115 گرم (رنده شده)
پنیر مونتری جک : 115 گرم (رنده شده)
فلفل سیاه : 1/4 قاشق چای خوری
خامه ترش : به مقدار لازم
سس سالسا : به مقدار لازم
 
طرز تهیه :
 
خمیر های پای را داخل قالب پیتزا یا قالب تارت قرار دهید و روی آن فلفل سبز، پنیر چدار و پنیر مونتری جک را پراکنده کنید و روی آن خمیر پای دیگر را قرار دهید و لبه های آن را به وسیله چنگال ببندید.
روی آن فلفل سیاه را پراکنده کنید و داخل فر با دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا برشته و طلایی شود و بعد بگذارید 10 دقیقه خنک شود و بعد مثل پیتزا برش داده و با سالسا و خامه ترش سرو کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2134
  • کل نظرات : 353
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 119
  • آی پی امروز : 161
  • آی پی دیروز : 174
  • بازدید امروز : 973
  • باردید دیروز : 1,379
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 8,938
  • بازدید ماه : 18,448
  • بازدید سال : 160,229
  • بازدید کلی : 3,016,006