loading...
مجله تفریحی سان تو فان
omid بازدید : 239 یکشنبه 17 اسفند 1393 نظرات (0)

روش درست کردن کته با ماهی سالمون

مواد لازم برای 4 نفر :

ماهی سالمون                       4 قطعه
رزماری                                  یک شاخه کوچک
* ادویه مخلوط                       به میزان لازم
 برنج                                     چهار لیوان پلوبز
روغن زیتون                           برای برنج
آب برای کته                           5 لیوان پلوپز


* ادویه مخلوط ( نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،زنجبیل،زیره،تخم گشنیز و دارچین و ... سبزیجات خشک معطر )


طرز تهیه :
برنج را شسته و آب به مقدار لازم روی آن بریزید و نمک اضافه کنید و دو ساعت خیس خورده و در پلوپز بریزید و یا روی گاز گذاشته بعد از اینکه آب آن تبخیر شد . کف قابلمه را روغن ریخته و برای ته دیگ از نان یا سیب زمینی استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دورش را جمع کنید و روی حرارت ملایم دم بیندازید.

 

تازه های آشپزی , سایت آشپزی , سان تو فان


ماهی سالمون ارزش غذایی فراوانی دارد که با وجود چربی امگا 3 حیف است که در غذاهای ما جایگاهی نداشته باشد . بعضی از افراد طعم این ماهی را دوست ندارند . مزه این ماهی به نظر من شبیه ماهی تن است ولی با ادویه میتوان طعم کاملا متفاوتی به آن داد .چون این ماهی نیازی به روغن برای سرخ ندارد و هر چه ماهی بزرگتر باشد هنگام پخت مقدار بیشتری چربی پس میدهد میتوانید به راحتی اطراف ماهی را پس از شستن و گرفتن رطوبت گوشت ، به ادویه آغشته کنید و در ماهی تابه رژیمی گذاشته و با حرارت کم بپزید .با بالا رفتن درجه حرارت ،ماهی روغن انداخته و باروغن خودش حالت سرخ شدگی به خود میگیرد ولی سعی کنید حرارت بسیار کم باشد تا روغن دود نشود این روغن حاوی امگا 3 بوده و دارای ارزش غذایی فراوانی است مخصوصا برای شما خانمهای عزیز.



منبع : ashpazierangin.net

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2134
  • کل نظرات : 353
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 118
  • آی پی امروز : 50
  • آی پی دیروز : 564
  • بازدید امروز : 325
  • باردید دیروز : 1,768
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 12,178
  • بازدید ماه : 2,093
  • بازدید سال : 416,334
  • بازدید کلی : 2,827,006