loading...
مجله اینترنتی سان تو فان
omid بازدید : 214 یکشنبه 06 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
آب ۲ فنجان
نودل (نپخته) ۳ فنجان
پنیر ولویتا (حبه شده به اندازه های ۲٫۵ سانتیمتری) ۱۱۵ تا ۲۲۵ گرم
سوپ آماده (سوپ قارچ) ۱ بسته
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

در یک قابلمه بزرگ (که دارای یک درب باشد)، گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شود و چربی آن را بگیرید آب یا آبگوشت را به قابلمه اضافه کنید و به جوش آورید.
نودل را به قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و روی شعله متوسط قرار دهید و بگذارید به مدت ۸ دقیقه آرام بپزد تا رشته ها نرم شوند.
پنیر، سوپ و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و به پختن ادامه دهید تا اینکه پنیر آب شود.



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2134
  • کل نظرات : 353
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 119
  • آی پی امروز : 165
  • آی پی دیروز : 174
  • بازدید امروز : 1,134
  • باردید دیروز : 1,379
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 9,099
  • بازدید ماه : 18,609
  • بازدید سال : 160,390
  • بازدید کلی : 3,016,167