loading...
مجله اینترنتی سان تو فان
omid بازدید : 256 دوشنبه 25 اسفند 1393 نظرات (0)

دسر مقوی وخوشمزه ترافل خرما برای افطاردر ماه رمضان

 

با خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری تان درست کنید.

مواد لازم :

 

 خرما  200 گرم
 گردو  30 گرم
 بیسکوئیت پتی بور  30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت
 پودر نارگیل  به مقدار لازم
 گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین

طرز تهیه :

 

ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید . بعد اونها رو آبکش کنید. و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید. هسته خرما رو هم در بیارید.

گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید. بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.

خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم. دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید. و داخل پودر نارگیل بغلتونید. و اونها رو داخل کپسول  بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2134
  • کل نظرات : 353
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 119
  • آی پی امروز : 161
  • آی پی دیروز : 174
  • بازدید امروز : 974
  • باردید دیروز : 1,379
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 8,939
  • بازدید ماه : 18,449
  • بازدید سال : 160,230
  • بازدید کلی : 3,016,007