loading...
مجله اینترنتی سان تو فان
omid بازدید : 221 پنجشنبه 21 اسفند 1393 نظرات (0)

مواد لازم :

سیب سفت ۱ کیلو
شکر ۱/۵ کیلو
دانه هل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

شکر و آب را قوام بیاورید . سیب ها را پوست بکنید و قاچ قاچ کنید و یا اگر از سیب ریز گلاب استفاده می کنید ، وسط آن را با چاقوی نازکی خالی کنید وسیب را درسته در شکر بیندازید . هل را در پارچه نازکی بریزید و سر پارچه را محکم ببندید و در شیره شکر بیندازید . برای پخت این مربا یک ساعت کافی است.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2134
  • کل نظرات : 353
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 119
  • آی پی امروز : 166
  • آی پی دیروز : 174
  • بازدید امروز : 1,236
  • باردید دیروز : 1,379
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 9,201
  • بازدید ماه : 18,711
  • بازدید سال : 160,492
  • بازدید کلی : 3,016,269